DN400 İmbisat Deposu

İmbisat Deposu

İmbisat Deposu açık genleşme tankları katı yakıtlı kazanlarda bir nevi tesisat ve bina emniyeti için kullanılmaktadır.
Açık genleşme tankları bir nevi katı yakıtlı kazan sistemlerinde otomatik kazan doldurma gibi düşünebiliriz. Kazanda eksilen su açık genleşmedeki sudan karşılanarak kazanın susuz kalması engellenmektedir.

Katı yakıtlı sistemlerde imbisat deposu kullanılması gerekmektedir. Açık genleşme tankı kullanımı bir lüks değil zorunluluk arz etmektedir.

Açık genleşme tankları isteğe bağlı olarak dışı izolasyonlu , izolasyon üzeri galvaniz sac kaplamalı , altı tavalı olarak üretimi yapılmaktadır.

Bağlantı Çapı : DN400

Yüksekliği : 680m

Kapasite : 100LT

İmbisat Depolarının çapları DN300 ve DN400 üretimi yapılmaktadır. Maksimum +120 dereceye kadar çalışmaya dayanıklıdır.

İmbisat Depolarının boyası elektrostatik toz boyadır.

İmbisat Depoları ile alakalı bilgi almak ve sipariş vermek için lütfen iletişime geçiniz.

13.08.2021
702
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Duru Teknik A.Ş.
Duru Teknik A.Ş.
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1